ONZE CERTIFICERING

ONZE CERTIFICERING

Certificering Fruitstation van Arkel

CERTIFICERING TEELT

GLOBAL G.A.P is een wereldwijd erkende standaard voor de agrarische sector. Deze standaard maakt het producenten in deze sector mogelijk hun inspanningen op het gebied van voedselveiligheid, traceerbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit te certificeren. Met een GLOBAL G.A.P. certificering toont een producent aan te voldoen aan deze richtlijnen.
Naast deze algemene richtlijnen, zijn er ook certificeringen en keurmerken die verder ingaan op maatschappelijk (Social Practice) en duurzaam ondernemen. Deze certificeringen en keurmerken geven aan dat je als product een product teelt dat duurzamer is geproduceerd en daardoor beter is voor natuur en klimaat.

Zie hieronder een overzicht van onze certificeringen. Deze kunt u downloaden door op de link of het logo te klikken.

CERTIFICERING SORTEREN EN VERPAKKEN

BRC Global Standards is een verzameling van voedselveiligheidsnormen die gericht zijn op organisaties in de toeleveringsketen naar retailers/supermarkten. Praktisch gezien beschrijft de BRC de hygiëne- en voedselveiligheidseisen voor. Denk hierbij ook aan de verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen. Hieronder kunt u onze BRC-certificaten downloaden.